Metsämiehen salaatti (K05)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

5000 g Herkkusienisalaatti 2 kg
700 g Savupekoni, limiviipale 17-22 g 1,5 kg
1300 g Juusto, raejuusto
100 g Ruohosipuli, tuore
1000 g Salaatti, jäävuori
Leipä, ruislimppu

Valmistusohje

  1. Paista suikaloitu pekoni rapeaksi pannulla tai uunissa.
  2. Sekoita raejuusto, paistetut pekonisuikaleet ja hienonnettu ruohosipuli Sienisalaatin joukkoon. Tarkista maku.
  3. Koristele rapeilla pekonisuikaleilla, paahdetuilla ruisleipäkuutioilla ja ruohosipulilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: