Minipyörykkäkeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

189 rkl Vesi
105 g Vaalea lihafondi 2 L
750 g Juuressekoitus keittojuures pakaste
90 g Sipuli
900 g Peruna
900 g Minipyörykkä 6 g, pakaste 5 kg
30 g Persilja

Valmistusohje

  1. Kuumenna vesi kippikattilassa ja lisää Vaalea lihafondi.
  2. Lisää keittojuurekset ja hienonnettu sipuli. Anna kiehua 15 min ja lisää perunasuikaleet.
  3. Keitä 15 min ja lisää Minipyörykät.
  4. Kiehauta, lisää hienonnettu persilja ja tarkista maku. Paranna makua tarvittaessa Lihafondilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: