Mummon makkarasoosi (K07)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10,5 rkl Öljy, rypsi
150 g Tomaattipyree
5 g Paprikajauhe
600 g Jauho, vehnä
525 rkl Vesi
120 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
4 g Pippuri, valko jauhettu
10 g Suola
4500 g Lenkkimakkaraviipale, kuoreton n. 10 mm 5 kg

Valmistusohje

  1. Freesaa padassa tilkassa öljyä tomaattipyre, paprikajauhe, valkopippuri ja vehnäjauho. Lisää vesi ja sekoita.
  2. Lisää liemijauhe ja suola. Kypsennä kastike padassa.
  3. Lisää lopuksi Lenkkimakkaraviipaleet. Tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: