Mummon makkarasoosi

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10,5 rkl Öljy, rypsi
150 g Tomaattipyree
50 g Kuivattu sipuli 1,7 kg
100 g Sinappi
5 g Paprikajauhe
4 g Pippuri, valko jauhettu
600 g Jauho, vehnä
560 rkl Vesi
120 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
10 g Suola
100 g Sokeri, hieno
10 g Pippuri, mauste jauhettu
5000 g Lenkkimakkaraviipale, kuoreton n. 10 mm 5 kg

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Freesaa padassa tilkassa öljyä tomaattipyre, kuivattu sipuli, sinappi, paprikajauhe, valkopippuri ja vehnäjauhot. Lisää vesi ja sekoita hyvin. Lisää liemijauhe, suola, sokeri ja jauhettu maustepippuri. Keitä noin 10min. Tarkista maku. Lisää lenkkimakkaraviipaleet, kuumenna ja tarjoa keitettyjen perunoiden kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: