Munakaskääryle

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

105 rkl Maito kevyt
160 g Jauho, vehnä
10 g Suola
750 g Kananmuna
300 g Savulapakuutio 10 x 10 mm 1,5 kg
100 g Purjosipuli
300 g Peruna, annosperuna, kypsä
Öljy, rypsi
Yrttimauste

Valmistusohje

  1. Pohja: Vatkaa munien rakenne rikki, lisää muut pohjan aineet. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200°C n. 15 - 25 min.
  2. Täyte: Valmista munakkaan kypsyessä täyte. Kuullota kaikki aineet kattilassa, tilkassa öljyä. Mausta yrttimausteella.
  3. Lisää täyte munakaslevylle ja kääri rullalle.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: