Mustaherukkakiisseli

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

700 rkl vettä
5000 g Mustaherukkahillo 12 kg tai Mustaherukkahillo 12 kg
250 g perunajauhoja
5 kpl vaniljatangon sisus ta
1000 g tuoreita tai pakaste mustaherukoita

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

1.      Mittaa kylmä vesi, Mustaherukkahillo ja perunajauho pataan. Kuumenna koko ajan          hiljaa sekoittaen kiehumispisteeseen, kunnes kiisseli suurustuu. Tarkista maku.

2.      Voit koristella kiisselin mustaherukoilla ja esim. kermavaahdolla. Muista erityisruokavaliot!

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: