Mustikkakukko

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1250 g Voi, normaalisuolainen
500 g Sokeri, hieno
500 g Jauho, vehnä
500 g Jauho, ruis
1000 g Hiutale, kaura
Voi, normaalisuolainen
5000 g Mustikkatäyte, paistonkestävä 6 kg
1500 g Omenakuutio, pakaste

Valmistusohje

  1. Valmista kuoritaikina sekoittamalla sulatettu voi, sokeri, jauhot ja hiutaleet yhteen. Kaada Mustikkatäyte 1/1 GN-vuokaan ja levitä tasaiseksi. Levitä omenakuutiot pinnalle. Voita käyttää tässä halutessasi myös tuoreita tai pakastemustikoita.
  2. Murenna kuori tasaisesti koko paistoksen pinnalle ja paista kiertoilmauunissa 180 asteessa n. 20 minuuttia.
  3. Tarjoile kukko lämpimänä vaniljakastikkeen, kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: