Naudankuvetta oriental

Raaka-aineet

0,025 kg Valkosipulimurska
0,150 l Soijakastike
0,200 l Makea soija
0,400 l Osterikastike
0,100 l Kalakastike
0,075 kg Inkivääritahna (Spice Up! tms., maun mukaan)
1,500 l Nestettä (kupeen liemi vakuumista + vesi)
0,075 l Kanafondi 1 L
0,100 l Sitruunamehu 5 L
0,040 kg Tuore punainen chili (ilman siemeniä)
(Suola)
3,000 kg Ylikypsä naudan kuve, kypsä, pakaste 5-8 kpl n. 667 g
3,000 kg Munanuudeleita keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
0,100 l Seesaminsiemenöljyä
Lehtipersiljaa tai korianteria hienonnettuna

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Valmista ensin liemi. Laita kattilaan valkosipuli, nesteet, inkivääritahnaa ja fondi, ja keitä noin 5 min. Mausta sitruunamehulla ja hienonnetulla chilillä. Lisää maustekastikkeita, mikäli tarvis. Laita sivuun odottamaan.
  2. Leikkaa kypsät kupeet (vastasyyhyn!) noin 2 cm siivuihin ja asettele GN 1/1-65- pakkiin vieriviereen. (Voit myös leikata lihat valmiiksi ”poikki”.) Kaada päälle valmistamasi liemi. Kuumenna uunissa yhdistelmäpaistolla 145°C:ssa (kosteus 30%) kunnes sisälämpötila 70°C. Älä ylikuumenna ettei kuivu!
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile lihan kanssa, joko sekoitettuna, tai erikseen.
  4. Kaada tarjoiluastiaan ja viimeistele seesaminsiemenöljyllä ja tuoreilla yrteillä.
  5. VINKKI! Voit paistaa nuudeleiden sekaan suikaloituja kasviksia; kiinankaalia, herkkusieniä, sipulia ja esim. porkkanaa. Paista kasvikset öljyssä erikseen, mausta suolalla, tuoreella chilillä ja seesaminsiemenöljyllä, ja kääntele nuudeleiden joukkoon.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: