Naudanlihawokki

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3000 g Sipuli
3500 g Porkkana kuorittu
300 g Valkosipulimurska
1500 g Fenkoli tuore
31,5 rkl Öljy, oliivi
600 g Jalapeno, viipale
6000 g Naudan suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
1500 g Paprikasekoitus, tuore
1500 g Maustekurkku
1500 g Vesikastanja
1500 g Purjosipuli
300 g Tumma lihafondi 2 L
84 rkl Vesi
5 g Pippuri, musta, rouhittu
30 g Suola
3 g Timjami, tuore
3 g Pippuri, valko jauhettu

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Freesaa kasvikset oliiviöljyssä.
  2. Lisää jalapeno- ja Kypsät NE-suikaleet.
  3. Suikaloi kurkut ja lisää ne ja paprikasuikaleet sekä vesikastanjat.
  4. Sekoita Fondi veteen ja lisää wokkiin purjosuikaleiden kanssa.
  5. Lisää mausteet ja tarkista maku.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: