Nuijasota Alla Pollo

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3000 g Ananasviipale omassa liemessä
4000 g Kesäkurpitsa vihreä
3000 g Hunajameloni
190 g Suola
350 g Siirappi
1250 g Sitruunamehu 5 L
175 rkl Mehutiiviste, appelsiini
40 g Maustetahna, sambal oelek
2000 g Juusto, tuore maustamaton
Sitruunan raastettu kuori, kuivattu
Appelsiininkuori, kuivattu
12500 g Broilerin koipinuija bbq n. 55-90 g kypsä pakaste (Suomi) 4,5 kg
Tomaatti, kirsikkatomaatti, punainen

Valmistusohje

  1. Kasvikset: Hunajameloni, kesäkurpitsa ja tuore ananas leikataan isohkoiksi lohkoiksi ja pariloidaan pannulla kullan ruskeiksi. Ripottele pinnalle vähän suolaa.
  2. Kastike: Kastikeainekset lisätään pannulle ja keitetään tasaiseksi. Tarkista maku.
  3. Koipinuijat: Hiero sitrusraasteet nuijien pinnalle ja kuumenna ne kiertoilmauunissa 175°C 20 min. Valmis kastike kaadetaan kuumennettujen nuijien päälle.
  4. Koristeluun: Koristele kirsikkatomaateilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: