Nuudeli-broilerwokki

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Sokeriherne
2500 g Parsakaali
700 g Selleri, varsi
800 g Papu, kidney, säilyke
1000 g Maissi, pakaste
3000 g Kaali, valko
2500 g Lanttu
3000 g Paprika, keltainen
700 g Purjosipuli
4000 g Broilerin marinoitu paistisuikale kypsä (Suomi) 2 kg
200 g Kanafondi 2 L
150 g Santa Maria Thai Wok -mausteseos
7000 g Nuudeli, vehnä

Valmistusohje

  1. Viipaloi kaalit, lanttu ja paprika reilun kokoisiksi lohkoiksi, purjo ja varsiselleri renkaiksi. Lisää kasvikset kuumalle, öljytylle pannulle kypsymisjärjestyksessä.
  2. Lisää broilersuikaleet, Kanafondi, sekä mausteet.
  3. Nuudelit: Keitä nuudelit ohjeen mukaan punajuuriliemellä värjätyssä ja kasvisfondilla maustetussa vedessä. (2,2 kg raakaa = 7 kg kypsää). Tarjoa wokin kanssa.
    GN 1/1 65 mm-vuokaan sopii 5 kg valmista wokkia
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: