Ohrainen lammas-kaalikeitto (K07)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

200 g Voi, normaalisuolainen
6000 g Kaali, valko
2000 g Sipuli
1000 g Porkkana
50 g Valkosipuli
1000 g Suurimo, ohra
800 g Vaalea lihafondi 2 L
1400 rkl Vesi
20 g Pippuri, musta, rouhittu
6000 g Karitsan paistikuutio 24 x 24 mm, kypsä, pakaste 2 x 2 kg
50 g Suola

Valmistusohje

  1. Freesaa suikaloidut kaali, sipuli, porkkana ja valkosipuli padan pohjalla voissa tai ruokaöljyssä.
  2. Lisää ohrasuurimot, Fondi, vesi ja suola. Mausta mustapippurirouheella.
  3. Keitä n.1h kunnes ohrasuurimot ovat kypsiä. Tarkista maku.
  4. Keiton voi valmistaa myös uunissa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: