Ohrainen lammas-kaalikeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

200 g voita tai ruokaöljyä
6000 g keräkaalia suikaleina
2000 g sipulia viipaleina
1000 g porkkanaa ohuina viipaleina
50 g valkosipulia
1000 g kokonaisia ohrasuurimoita
800 g Vaalea lihafondi 1 L
20000 g vettä
20 g rouhittua mustapippuria
6000 g Karitsan paistikuutio 24 x 24 mm, kypsä, pakaste 2 x 2 kg
50 g suolaa

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

1.       Freesaa kaali, sipuli, porkkana ja valkosipuli padan pohjalla voissa tai ruokaöljyssä.

2.       Lisää ohrasuurimot, Fondi, vesi ja suola. Mausta mustapippurirouheella.

3.       Keitä n. 1 h kunnes ohrasuurimot ovat kypsiä. Tarkista maku.

4.       Keiton voi valmistaa myös uunissa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: