Ohrapuuro, vadelma-mustaherukkakeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

Puuro

700 rkl vettä
3500 g rikottuja ohrasuurimoita
1050 rkl kevytmaitoa
150 g suolaa

Keitto

8000 g vettä
2000 g Vadelma-mustaherukkamehu 10 L
300 g perunajauhoja
300 g sokeria
10 g suolaa

Valmistusohje

  1. Mittaa vesi pataan ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää ohrasuurimot ja anna kiehua n.10 min.
  3. Lisää maito ja suola. Hauduta kypsäksi välillä sekoittaen. Tarkista maku ennen tarjoamista.
  4. Lisää kaikki keiton ainekset kattilaan ja sekoita hyvin. Kuumenna kunnes keitto saostuu sopivaksi. Jäähdytä ja tarjoa ohrapuuron kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: