Ohukaisia ja appelsiinia

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10 g Voi, normaalisuolainen
100 g Sokeri, ruoko, rae
400 g Appelsiini
50 g Mantelilastu
50 g Sokeri, tomu
700 g Iso ohukainen 70 g 700 g
500 g Appelsiinin mehu

Ruokavalio

Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Sulata voi ja ruokosokeri pannulla, lisää siihen appelsiinin mehu. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on puolet. Lisää appelsiinin lihat ja kuumenna.
  2. Kuumenna ohukaiset pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa applsiinien kera. Koristele kuivalla pannulla paahdetuilla mantelilastuilla ja tomusokerilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: