Oliivisalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

50 g Sitruunamehu 5 L
1000 g Oliivi musta kivetön
30 g Valkosipuli
30 g Korianteri, tuore
9,8 rkl Öljy, oliivi
300 g Purjosipuli
1300 g Salaatti, lollorosso
500 g Herkkusieni tuore
100 g Tomaatti, aurinkokuivattu
400 g Appelsiini
1500 g Uunipaistettu broilerkuutio pakaste 5 kg
1250 g Kevyt Valkosipulisalaattikastike 3 L

Valmistusohje

  1. Oliivit: Valmista oliiveille marinadi: sekoita öljyyn puristetut valkosipulinkynnet, Sitruunamehu ja korianteri.
    Sekoita marinadi oliivien joukkoon. Anna marinoitua kylmässä väh. 1 vrk.
  2. Salaatti: Valmista salaatti: huuhdo Lollo Rosso, viipaloi sienet, appelsiinit ja purjo. Asettele lautaselle raaka-aineet kerroksittain. Kokoa keskelle uunipaistetut broilerkuutiot. Koristele tomaattisuikaleilla ja tuoreella korianterinlehdellä. Laita hieman marinadia salaatin päälle.
  3. Salaattikastike: Tarjoa salaatti Valkosipulisalaattikastikkeen kera. Laktoositon ja gluteeniton.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: