Omena-kanelijäädyke (SV06)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

200 g Riisimuro
196 rkl Maito rasvaton
1000 g Carte d´Or Moussepohja
8 g Kaneli jauhettu
1200 g Omenasose 3 x 2,8 kg
160 g Sokeri, hieno

Valmistusohje

  1. Vuoraa GN-vuoka kelmulla ja laita vuoan pohjalle riisimurot (100 annoksen ohjeesta tulee 2 kpl 1/1, 65 mm GN-vuokaa). Vaahdota maito, moussepohja ja kaneli kuohkeaksi. Sekoita joukkoon omenasose ja sokeri. Kaada seos GN-vuokiin ja jäädytä pakastimessa yön yli. Kumoa jäädyke tarjolle ja anna pehmetä kylmiössä noin ½ tuntia ennen tarjoilua.
  2. Vinkki: Voit tarjota moussen myös sellaisenaan ilman jäädyttämistä. Koristele mousse riisimuroilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: