Omena-rahkatäytteinen ohukainen

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Kerma, vispi 38% laktoositon
500 g Maitorahka, laktoositon
700 g Iso ohukainen 70 g 700 g
2 g Sokeri, vanilja
100 g Omenatäyte, paistonkestävä 6 kg
50 g Paloma bavaroise, hyydykejauhe
1,75 rkl Vesi

Valmistusohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi sekoita rahkaan. Mausta rahkapohja vaniljasokerilla ja omenatäytteellä. Voit käyttää makuaineena mitä tahansa Saarioisten hilloa tai makeaa täytettä. Jos haluat rahkan rakenteesta pysyvämmän, voit sekoittaa rahkaan pieneen lämpimän vesitilkkaan sekoitetun Paloma bavaroise neutra -hyydykejauheen. Anna vetäytyä kylmiössä vähintään 1h tai yön yli.
  2. Täytä ohukaiset ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: