Omenainen broiler-sinihomejuustopasta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

200 g Velouté 2 kg
200 g Omenasose 3 x 2,8 kg
100 g Juusto, sinihome
1000 g Jyväbroilerin fileesuikale 4,5 kg
10 g Kanafondi 2 L
10,5 rkl Vesi
1500 g Makaroni, penne

Valmistusohje

  1. Kastike: Kuumenna kattilassa Veloute-kastike ja mausta se Omenasoseella sekä sinihomejuustolla.
  2. Broiler: Freesaa pannulla broilerin fileesuikaleet ja hauduta niitä hetki Kanafondissa.
    Lisää broilersuikaleet liemineen kastikkeen joukkoon ja kiehauta, tarkista maku.
  3. Pasta: Sekoita kastike kuumaan keitettyyn pastaan tai tarjoa pasta erikseen kastikkeen kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: