Omenaleipä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

105 rkl Vesi
100 g Hiiva
30 g Suola
4 g Kaneli jauhettu
360 g Omenasose 3 x 2,8 kg
4 g Inkivääri jauhettu
40 g Siirappi
150 g Hiutale, vehnä
700 g Jauho, ruis
1500 g Jauho, hiivaleipä
10,5 rkl Öljy, rypsi

Valmistusohje

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  2. Lisää mausteet ja Omenasose.
  3. Alusta taikina pehmeäksi. Kohota. Leivo leiviksi tai sämpylöiksi. Paista leivät kiertopaistossa 170°C noin 30 minuuttia. Voitele halutessasi vedellä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: