Paahtopaisti ja wasabi-perunasalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

800 g Naudan paahtopaisti, kypsä, viipaloitu 10-25 g n. 1,7 kg
600 g Kirkas perunasalaatti 2 kg
200 g Salaatti, jäävuori
3,5 rkl Öljy, oliivi
500 g Salaatti, ruukku
10 g Wasabi, tahna

Valmistusohje

  1. Pilko jäävuorisalaatti ja sekoita Kirkkaan perunasalaatin joukkoon.
  2. Mittaa tehosekoittimeen oliiviöljy, wasabitahna ja revitty ruukkusalaatti. Soseuta hyvin ja sekoita salaattiin.
  3. Kokoa annos paahtopaistiviipaleista ja wasabilla maustetusta salaatista. Koristele esim. sirolla salaatinlehdellä ja tarjoa menun alkuruokana.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: