Paahtopaisti, pak soi perunasalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

800 g Naudan paahtopaisti, kypsä, viipaloitu 10-25 g n. 1,7 kg
1000 g Kirkas perunasalaatti 2 kg
200 g Pak soi
2 g Chili, tuore
1,4 rkl Öljy, oliivi
2 g Pippuri, musta, rouhittu

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Sekoita Kirkkaan perunasalaatin joukkoon kuutioidut pak soin tai kiinankaalin lehdet, hienonnettu chili, oliiviöljy ja mustapippuri.
  2. aasialainen perunasalaatti Wokkaa pannulla tai uunissa suikaloitua pak soita tai kiinankaalia lisäkkeeksi, mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
  3. Tarkista maut ja kokoa annokset tai vadit.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: