Paahtopaistia rucolapedillä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1500 g Naudan paahtopaisti, kypsä, viipaloitu 10-25 g n. 1,7 kg
1000 g Salaatti, rucola
500 g Juusto, parmesan
250 g Tomaatti, aurinkokuivattu
1 g Suola
2 g Pippuri, musta, rouhittu
500 g Viinietikka, balsamico
750 g Kevyt Ranskalainen salaattikastike 3 L
100 g Basilika, tuore
250 g Pinjansiemen

Valmistusohje

  1. Asettele lautaselle rucolaa ja päälle kevyesti kootut paahtopaistiviipaleet.
  2. Lisää parmesaanilastuja ja tomaattisiivuja. Voit myös käyttää minitomaatteja ilmakuivattujen sijasta.
  3. Mausta mustapippurirouheella ja suolalla.
  4. Lisää salaatinkastikkeeseen balsamiviinietikkaa ja anna maustua hetki. Lisää kastike lautaselle.
  5. Koristele tuoreella basilikalla ja kevyesti paahdetuilla pinjansiemenillä. Laktoositon ja gluteeniton.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: