Paahtopaisticarpaccio

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Naudan paahtopaisti, kypsä, viipaloitu 10-25 g n. 1,7 kg
50 g Ruohosipuli, tuore
20 g Pippurisekoitus
12,6 rkl Öljy, oliivi
100 g Sipuli, kevät

Valmistusohje

  1. Asettele Paahtopaistiviipaleet vadille kauniiksi keoksi. Ripottele väliin ja päälle marinadia. Anna maustua kylmässä pari tuntia. Koristele vati erivärisillä lehtisalaateilla ja yrtinoksilla.
  2. Sekoita öljy, pippurisekoitus, ruohosipuli ja kevätsipuli. Ripottele väliin ja päälle marinadia. Anna maustua kylmässä pari tuntia. Koristele vati erivärisillä lehtisalaateilla ja yrtinoksilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: