Paistettua broileinrintaa *Wallenberg*

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

Suola
14 rkl Kerma kuohu
500 g Jyväbroilerin filee n. 150 g n. 4,4 kg
40 g Kananmunan keltuainen
Pippuri, musta, rouhittu
Leipä, tuore raaste
500 g Jyväbroilerin filee n. 150 g n. 4,4 kg
400 g Peruna, puikula
Voi, normaalisuolainen
Kerma kuohu
400 g Kurkku
2,1 rkl Smetana
14 g sinappi, rakuuna

Valmistusohje

  1. Murekemassa: Valmista rintafileistä (yksi filee/annos), keltuaisista (2 kpl/4 annosta) ja kermasta murekemassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Broilerin rintafileet: Sivele mureketta loppujen fileiden (1 kpl/annos) alapinnalle ja peitä leipäraasteella.
  3. Perunasose: Valmista puikulaperunasta, kermasta ja voista sose.
  4. Kasvismuhennos: Paista kasviksia kevyesti kattilassa ja lisää smetana sekä sinappi. Hauduta muhennokseksi.
  5. Paista broilerin fileet kauniin ruskeiksi ja loppukypsennä uunissa 200°C 7 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: