Paistettua maksaa ja risottoa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

300 g Sieni, siitake, tuore
100 g Sipulikuutio, pakaste
3,5 rkl Öljy, rypsi
1 g Kurkuma
105 rkl Vesi
500 g Riisi, risotto
50 g Vaalea lihafondi 2 L
5 g Suola
200 g Kerma, ruoka 15% vähälaktoosinen
150 g Juusto, parmesan
4 g Oregano kuivattu
2 g Pippuri, musta, rouhittu
240 g Pekoni
120 g Hillosipuli
720 g Marinoitu naudan maksasuikale 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Risotto: Kuumenna öljy padassa. Lisää kurkuma, pilkotut sienet ja sipulikuutiot ja kuullota ne.
  2. Lisää riisit ja veteen sekoitettu kiehuva Fondi siten, että risottopata kiehuu kunnolla koko ajan. Keitä kypsäksi.
  3. Lisää parmesan, kerma ja mausteita tarvittaessa. Risotto saa olla kermaisen pehmeää ja hieman valuvaa.
  4. Maksa-pekoni: Paista hillosipulit ja pekoni rapeiksi, lisää Maksasuikaleet ja kuumenna riittävästi. Tarjoa maksa-pekoni joko erikseen päällä tai sekoitettuna risoton kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: