Parsakaali-pecan-pähkinä-broilergratiini

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1200 g Parsakaali
300 g Sipuli
1000 g Uunipaistettu broilerkuutio pakaste 5 kg
150 g Pecan-pähkinä
73,5 rkl Kerma kuohu
5 g Kanaliemijauhe 4,5 kg
21 rkl Vesi
300 g Juusto, emmental raaste
Suola
Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Lado voideltuun GN 1/1-65-vuokaan puolet ryöpätyistä parsakaalin kukinnoista. Päälle kuutioitu, freesattu sipuli. Ripottele väliin suolaa ja rouhi mustapippuria. Lado väliin myös Uunipaistetut broilerkuutiot. Lado päällimmäiseksi loput parsakaalit ja pecan-pähkinät. Kaada Kanaliemi päälle. Ripottele pintaan vähän suolaa ja pippuria sekä raastettu juusto. Paista uunissa 180°C noin 40 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: