Pepperoni-juustosalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

600 g Makaroni, penne
20 g Valkosipuli
150 g Barbecuekastike 3,2 kg
15 g Basilika, tuore
2 g Pippuri, musta, rouhittu
3,5 rkl Öljy, oliivi
125 g Pepperoni, viipale n. 1,5 g 1 kg
250 g Juusto, kevyt
350 g Ananaspala omassa liemessä
350 g Avokado
300 g Salaatti, tammenlehti
300 g Kevyt Valkosipulisalaattikastike 3 L

Valmistusohje

  1. Esikäsittele kasvikset. Mausta pasta Barbecuekastikkeella, valkosipulimurskalla, basilikalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Anna maustua.
    Suikaloi juusto ja Pepperoniviipaleet ja kuutioi avokadon hedelmäliha.
    Sekoita salaatin ainekset tammenlehtisalaattia lukuunottamatta.
    Levitä tammenlehtisalaatinlehdet sellaisenaan tai revittynä tarjoilukulhoon ja laita sekoitetut salaattiainekset keoksi päälle.
    Tarjoa salaatin kanssa Saarioisten Valkosipulisalaattikastiketta.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: