Persikka-passionunelmatorttu (SV06)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1250 g Kananmuna
600 g Sokeri, hieno
350 g Maissitärkkelys
150 g Kaakaojauhe
20 g Leivinjauhe
1500 g Maito rasvaton, vähälaktoosinen
500 g Carte d´Or Persikka-passionmousse
500 g Aprikoosimarmeladi, paistonkestävä 6 kg
15 g Sokeri, vanilliini

Valmistusohje

  1. pohja Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä Maizena, kaakao ja leivinjauhe. Siivilöi jauhot vaahdon joukkoon. Kaada taikina GN-pellille voidellun leivinpaperin päälle. (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 GN-peltiä). Paista 200 asteessa uunissa puolipuhalluksella noin 10 minuuttia. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille.
  2. täyte Täytettä varten vaahdota maito ja mousseainekset kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita Aprikoosimarmeladi joukkoon ja mausta vanilliinisokerilla. Levitä täyte jäähtyneelle levylle ja kääri rullalle. Tarjoa Lipton Earl Grey-teen kanssa.
  3. Vinkki: Unelmatortun voi myös pakastaa!
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: