Pinaatilla täytetty broilerin filee, korianterikastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Jyväbroilerin miedosti maustettu perhosfilee n. 160 g n. 4 kg
500 g Pinaatti, tuore
100 g Sipuli
100 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
Suola
Pippuri, valko jauhettu
1000 g Velouté 2 kg
7 rkl Valkoviini, kuiva
50 g Korianteri, tuore
100 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
Kanafondi 2 L

Valmistusohje

  1. Täytetyt fileet Avaa Perhosfileet ja mausta kevyesti suolalla ja valkopippurilla. Täytä ryöpätystä pinaatista, sipulista ja kermasta valmistetulla täytteellä. Paista kiertohöyryssä 180 asteessa n.10 min.
  2. Kastike Valmista kastike Veloutésta. Soseuta lopuksi joukkoon tuore korianteri.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: