Pinaattikeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Margariini, kasvis
1000 g Jauho, vehnä
560 rkl Vesi
150 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
6000 g Pinaatti pakaste
1050 rkl Maito kevyt
126 rkl Kerma kahvi
130 g Suola
9 g Pippuri, valko jauhettu
6 g Muskottipähkinä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vehnäjauhot margariinissa. Lisää Kasvisliemi vähitellen hyvin sekoittaen. Anna hautua noin 30 min. Lisää pinaatti ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kerma ja anna keiton kiehahtaa. Mausta suolalla, pippurilla ja heiman muskottipähkinällä. Takista maku ja laita tarjolle.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: