Pitakebab broilerin koipireidestä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

30 g Valkosipulin kynttä, hienonnettu
40 g Tuoretta punaista chiliä (ilman siemeniä), hienonnettu
70 g Tuoretta inkivääriä, hienonnettu
350 g Sipulia, kuutioitu
5 g Suolaa
Mustapippuria myllystä
30 g Sokeria
50 g Rypsiöljyä
3 kpl Kanelitankoa
15 kpl Kokonaista kardemummaa
15 g Curryjauhetta
20 g Jeeraa, paahdettu ja murskattu
20 g Korianterinsiemeniä, paahdettu ja murskattu
800 g Tomaattikeitto kypsä pakaste 2 x 3 kg
1000 g Broilerin paistipala kypsä 2 kg
Reisipalan liemi
300 g Laktoositonta jogurttia

Tarjoiluun:

10 kpl Pita-leipää
30 g Tuoretta salaattia
15 g Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml
25 g Rapeaksi paistettua sipulia
30 g Coleslaw -salaatti 2 kg
Tuoretta chiliä, hienonnettuna

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuleita, chiliä ja inkivääriä rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla, sekä sokerilla. Lisää loput mausteet ja sekoita hyvin. Paista vielä hetki, ja lisää tomaattikeitto sekä paistipalan liemi. Keitä 15 min.
  2. Lisää reisipalat ja anna hautua 10 min. Lisää puolet jogurtista ja kiehauta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makuja.
  3. Lämmitä pita- leivät ja täytä salaatilla, kaalisalaatilla, majoneesilla ja paistetulla sipulilla. Lisää kuuma paistipalamuhennos ja viimeistele jogurtilla ja hienonnetulla chilillä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: