Porkkana-palsternakkasosekeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

300 g Peruna
2000 g Palsternakka
2000 g Porkkana
900 g Sipuli
90 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
490 rkl Vesi
4 g Pippuri, musta, rouhittu
5000 g Maito kevyt, vähälaktoosinen
4 g Basilika, kuivattu

Valmistusohje

  1. Esikäsittele kasvikset: suikaloi porkkanat, palsternakat ja sipulit. Kuutioi perunat.
  2. Keitä kasvikset Kasvisliemessä kypsäksi (n. 20 min.) ja soseuta ne.
  3. Lisää maito ja mausta mustapippurilla ja basilikalla. Tarkista maku.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: