Porkkana-pastapaistos

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2800 g Velouté 2 kg
500 g Omenasose 3 x 2,8 kg
200 g Kananmuna
Muskotti, jauhettu
70 rkl Vesi
Lasagnelevy
2800 g Porkkanalaatikko 2,8 kg

Valmistusohje

  1. Lämmitä Veloutekastiketta notkistaaksesi sitä sen verran että voit sekoittaa siihen omenasoseen ja kananmunat, muskottipähkinää ja tarvittaessa vettä. Lado vuokaan kerrosittain lasagnelevyt, kastike ja reilusti porkkanalaatikkoa siten, että joka välissä on sekä kastiketta että porkkanalaatikkoa. Päällimmäiseksi porkkanalaatikkoa ja kastiketta. Paista 180°C n.40 min.
    VINKKI:Valmista vuoka etukäteen ja leikkaa annospaloihin kylmänä. Lämmitä ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: