Porsaan sisäpaistia ja paahdettuja neilikka-k

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Porsaan sisäpaisti, kypsä, viipaloitu 5-35 g n. 1,4 kg
5000 g Viikuna, kuivattu
Sokeri, hieno
Kardemumma
Neilikka kokonainen
Vesi
Tumma lihafondi 2 L

Valmistusohje

  1. Porsaanpaisti: Kuumenna paistiviipaleet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Viikunat: Puolita viikunat. Jos käytät kuivattuja viikunoita, liota niitä ensin yön yli. Voitele vuoka ja lado puolikkaat vuokaan. Sirottele pohjalle vähän sokeria, kardemummaa ja kokonaisia neilikoita. Kaada vuokaan hieman vettä.
  3. Paahda viikunoita uunissa kunnes ne saavat paahtuneen värin ja pehmenevät hieman. Valele välillä vuoan pohjalla olevalla liemellä.
  4. Nosta paaahtuneet viikunat vadille. Mausta liemi Tummalla lihafondilla, tarkista maku ja kokoa vati. Valuta paistolientä viikunoiden ja paistiviipaleiden päälle.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: