Porsaanleike, jogurtti-rucolasalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

17500 g Porsaanleike n. 150 g kypsentämätön pakaste 3,3 kg
3000 g Kurkkuinen salaatti 2 kg
500 g Salaatti, rucola
100 g Jogurtti, maustamaton
50 g Minttu, tuore
100 g Majoneesi kevyt
5 g Suola
1 g Pippuri, valko jauhettu
5 g Sitruunamehu 5 L

Valmistusohje

  1. Leikkeet Kypsennä Porsaanleikkeet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Salaatti Sekoita Kurkkuisen salaatin joukkoon jogurttia, hienonnettua rucolaa ja kevytmajoneesia. Mausta seos. Tarkista salaatin maku ja tarjoa vihreän salaatin tai lämpimien kasvisten kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: