Porsas-kaalivuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

16000 g Kaali, valko
5000 g Porkkana
2500 g Purjosipuli
150 g Pellavansiemen
56 rkl Vesi
2000 g Barbecuekastike 3,2 kg
300 g Vaalea lihafondi 2 L
400 g Siirappi, vaalea
5 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Suola
8000 g Sian suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg

Valmistusohje

  1. Raasta kaali ja porkkana karkealla terällä. Suikaloi purjo. Freesaa porkkana ja kaali padassa. Sekoita purjo, pellavansiemenet ja irtopakastetut porsaan suikaleet seokseen, sekoita ja jaa GN-vuokiin.
  2. Kaada vuokiin vedestä, Barbecuekastikkeesta, Vaaleasta lihafondista ja vaaleasta siirapista valmistettu, pippurilla ja suolalla maustettu liemi. Paista kiertoilmalla 180 asteessa n.30-40 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: