Keitetty häränrinta, kypsä, viipaloitu 6-15 g n. 1,3 kg

7618 Keitetty häränrinta, kypsä, viipaloitu 6-15 g n. 1,3 kg

Tuote on poistunut valikoimasta.

Pitkään hauduttaen kypsennetty ja viipaloitu naudan rinta, maustettu miedosti suolalla. Lihan raaka-aine on suomalaista naudanlihaa. Viipaleen paino n. 6-15 g.

  • G
  • KM
  • L
  • M
  • Hyvää suomesta

Aineosat

Naudanliha 99 % (Suomi), jodioitu suola.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Siirrä uunivuokaan ja peitä kannella. Kuumenna: yhdistelmäuuni/paisto 140 °C 30-40 min tai yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C 20-30 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Valele tarvittaessa lihafondilla kuumennuksen aikana.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi