Keitetty häränrinta, kypsä, viipaloitu 6-15 g n. 1,3 kg

Keitetty häränrinta, kypsä, viipaloitu 6-15 g n. 1,3 kg

Pitkään hauduttaen kypsennetty ja viipaloitu naudan rinta, maustettu miedosti suolalla. Lihan raaka-aine on suomalaista naudanlihaa. Viipaleen paino n. 6-15 g.

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon, Kananmunaton, Maitoproteiiniton, Hiilihydraatteja alle 10 g/100 g

Aineosat

Naudanliha 99 % (Suomi), jodioitu suola.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Siirrä uunivuokaan ja peitä kannella. Kuumenna: yhdistelmäuuni/paisto 140 °C 30-40 min tai yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C 20-30 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Valele tarvittaessa lihafondilla kuumennuksen aikana.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Per 100g
Energia (kJ) 630 kJ
Energia (kcal) 150 kcal
Rasva 5,4 g
- tyydyttyneet rasvahapot 2,3 g
- kertatyydyttymättömät rasvahapot 2,6 g
- monityydyttymättömät rasvahapot 0,2 g
Kolesteroli 51 mg
Hiilihydraatit 0 g
- sokerit 0 g
-- laktoosi 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 31 g
Suola (2,5x Natrium) 1,1 g
Natrium 0,42 g
Kalium 250 mg
Kalsium 9 mg
Magnesium 17 mg
Fosfori 140 mg
Rauta 2,1 mg
Sinkki 0 mg
A-vitamiini RE 25 µg
Tiamiini (B1) 0,05 mg
Riboflaviini (B2) 0,12 mg
Niasiini NE 6,2 mg
Foolihappo 5 µg
Pyridoksiini (B6) 0,39 mg
C-vitamiini 0 mg
Pakkausinfo

Tuotenumero

7618

Kuluttajapakkauksen EAN-koodi

2399761800003

Myyntierän EAN-koodi

2399761800003

Laatikon EAN-koodi

2399704900005

Tukkukoodi

K 20076010, M 7618, T 0388165, HT 8006209

Paino

n. 1,3 kg

Myyntierä / Täysi laatikko

1 / 6

Pakkaus

Muovinen vakuumipussi

Lue kierrätysohje

Jaa sivun sisältö: