Perinteiden pukki ei vähästä hätkähdä

"Minä olen tässä mietiskellyt, että eikö olekin muori mukavaa, kun on olemassa perinteitä. Joulun perinteitä. Joulun vietto on niin tuttua ja turvallista, mutta kuitenkin joka vuosi vähän erilaista. Onhan viime vuosiin toki mahtunut vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin: lahjapaperi loppui koko Korvatunturilta, joulutähti oli hukassa ja joku pitkäkyntinen varasti mantelin riisipuurosta. Siitä huolimatta perinteet ovat aina pelastaneet joulun tunnelman!"

Helppo ja herkullinen omena-karpaloriisi

Korvatunturin karpaloinen omppupuuro

4–6 annosta

2 rasiaa (à 300 g) Saarioinen Riisipuuroa
1 rasia (230 g) Saarioinen Omenamarmeladia
2 dl kuohukermaa
1 dl karpaloita, kuivattu
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa, jauhettu

Sekoita kylmä puuro ja marmeladi. Vaahdota kerma ja lisää puuron joukkoon. Lisää kuivatut karpalot ja mausteet. Sekoita ja anna makujen tekeytyä hetki kylmässä. Annostele tarjolle ja nauti viileänä.


Jaa sivun sisältö: