Pukki ihan mietona

"Nyt minä kyllä tikahdun nauruun! Sinusta ei pukki pysty ottamaan ollenkaan säntillistä kuvaa, kun olet ruokapöydän ääressä. Yritä nyt pitää ne näppisi erossa niistä pöydän antimista – edes kolmeksi sekunniksi. Sinähän olet aivan kuin Juha Mieto mainostamassa Saarioisten MM-lihapullia vuonna 1978: olet erittäin huono näyttelemään syömistä!"

Herkulliset metsäsienibruschetat viimeistellään parmesanjuustolastuilla

Tunturibruschetta metsäsienillä

4 annosta

4 viipaletta maalaisleipää
1 valkosipulin kynsi
öljyä paistamiseen
1 ruukku rucolaa
1 rasia (250 g) Saarioinen Hieno Metsäsienisalaattia
parmesanjuustolastuja ja oliiviöljyä viimeistelyyn

Kaada tilkka öljyä pannulle ja lisää halkaistu valkosipulin kynsi. Kuumenna ja lisää leipäviipaleet pannulle. Paista leipiä molemmilta puolilta kunnes saavat väriä ja rapean pinnan.

Annostele rucolan lehtiä leiville ja lusikoi nokare Metsäsienisalaattia rucolapedille. Viimeistele leivät parmesanjuustolastuilla ja tilkalla öliiviöljyä.


Jaa sivun sisältö: