Argentiinalainen Grilliwursti

Raaka-aineet

1 vuoka Paahdetut uunijuurekset 450 g
1 pkt Grilliwurst Yrtti-Bratwurst 4 kpl 280 g
1/2 ras Raikas kasvissalaatti 250 g
2 dl Chimichurri-kastike 270 ml
tarjoiluun viheralaattia ja tuoreita mansikoita sekä patonkia

Valmistusohje

Paista Paahdetut juurekset uunissa ilman kantta 175 °C:ssa n. 20 min. tai parilalla miedolla lämmöllä välillä käännellen. Paista Grilliwurstit pannulla tai grillissä miedolla lämmöllä useasti käännellen 20 minuuttia. Tarjoile juurekset ja wurstit Raikkaan kasvissalaatin, Chimichurri -kastikkeen ja mansikoilla maustetun vihersalaatin kanssa. Tuore patonki kruunaa annoksen.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: