Broileri-parsakaalivuoka

Raaka-aineet

​3 dl pennepastaa keitettynä
1 rs broilerin marinoituja fileesuikaleita (300 g)
1 parsakaalinkukinto
1 rs kirsikkatomaatteja
1 rs Juustoinen kasviskeitto 300 g
1 dl juustoraastetta

Valmiilla keitoilla saat mukavasti makua vuokaruokiin tai kastikkeisiin.

Valmistusohje

Keitä pennepastat "viittä vaille" kypsiksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kaada valutetut pastat voideltuun vuokaan. Kypsennä fileesuikaleet paistinpannulla ja laita pastan päälle. Keitä paloiteltuja parsakaaleja n. 4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja lisää valutettuna vuokaan. Tiputtele sinne tänne kirsikkatomaatit. Kaada päälle juustoinen kasviskeitto ja ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: