Brunssi

Raaka-aineet

paahtoleipää
croissantteja
Appelsiinimarmeladi 230 g
pieniä ruisleipiä
Punajuurisalaatti 250 g
Kultakalkkuna 200 g
munakokkelia
minitomaatteja
Pieni perinteinen riisipiirakka 6 kpl 240 g
Nakki 640 g
Herkkupyörykät 350 g
Riisipuuro 300 g
vadelmia
maustamatonta jugurttia
Mansikkahillo 800 g tai
Vadelmahillo 800 g
hedelmiä
makeita leivonnaisia
kahvia, teetä ja tuoremehua

Brunssi on aamiaisen ja lounaan yhdistelmä, joka nautitaan sunnuntaina aamupäivällä.

Valmistusohje

Brunssilla tarjotaan kaikenlaista hyvää ja nopeasti valmistettavaa syötävää, esim.

- paahtoleipää, croissanteja ja Saarioisten Appelsiinimarmeladia
- pieniä ruisleipiä, Saarioisten Punajuurisalaattia ja Kultakalkkunaa
- munakokkelia, paistettuja tomaatteja ja Saarioisten perinteisiä riisipiirakoita, nakkeja ja erkkupyöryköitä
-Saarioisten Riisipuuroa ja vadelmia
- maustamatonta jogurttia ja Saarioisten Mansikka- tai Vadelmahilloa
- hedelmiä ja itse tehtyjä tai valmiina ostettuja leivonnaisia

Juomaksi hyvää kahvia, teetä ja tuoremehua. Brunssilla voi tarjota myös lasin kuohuviiniä. Voit kutsua isommankin joukon ystäviä tai sukulaisia brunssille rennosti nyyttikestiperiaatteella.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: