Grillichorizo antipasto

Raaka-aineet

1 pkt Grilliwurst Chorizo 4 kpl 280 g
4 rkl uunipaahdettuja kirsikkatomaatteja (ohje alla) tai tuoreita kirsikkatomaatteja
2 rkl mustia kivettömiä oliiveja
1 dl parmesan-juustoa
2 rkl tummaa balsamico kastiketta
4 viipaletta patonkia tai maalaisleipää

Uunipaahdetut kirsikkatomaatit:

500 g kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
1 tl omenaviinietikkaa
ripaus sormisuolaa

Grillin paahteista makua alkupalalautaselle. Tuoremakkaraa ja välimeren herkkuja koottuna alkupaloiksi tai naposteluruoaksi. 4:lle

Valmistusohje

Paista makkarat pannulla miedolla lämmöllä käännellen noin 20 minuuttia. Leikkaa valmiit makkarat paloiksi. Kokoa antipastolautasille tuoremakkasiivuja, uunipaahdettuja tomaatteja, oliiveita, murennettua parmesan-juustoa ja tuoretta leipää. Viimeistele balsamicosiirapilla.

Uunipaahdetut kirsikkatomaatit:
Halkaise kirsikkatomaatit ja laita leikkuupinta ylöspäin pellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 80 asteessa 3 tuntia. Laita uunipaahdetut tomaatit varoen purkkiin ja mausta oliiviöljyllä, viivietikalla ja sormisuolalla. Tomaatit sopivat salaatteihin ja alkupaloihin. Säilytä valmiita tomaatteja kylmässä.

Tomaatteja kannattaa valmistaa kerralla isompi satsi, nämä herkut hupenevat niin nopeasti.

 

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: