Hedelmäinen salaatti

Raaka-aineet

1 ruukkusalaatti revittynä
1/3 tuoretta kurkkua kuutioina
5 kirsikkatomaattia halkaistuna
2 kiiviä kuorittuna kuutioina
2 dl viinirypäleitä
3 rkl pinjansiemeniä paahdettuna
tuoretta minttua tai kirveliä koristeeksi

Kastikkeeksi

Balsamiviinietikkakastike 345 ml

Valmistusohje

Hedelmäinen salaatti maistuu erityisen hyvälle vaaleasta lihasta valmistettujen ruokien kera.

Pese salaatti, vihannekset ja hedelmät huolellisesti. Kuori kiivit. Asettele pilkotut ainekset salaattilautasille tai vadille. Paahda pinjansiemenet paistinpannulla ja lisää joukkoon. Koristele salaatti mintulla tai kirvelillä. Kastikkeeksi sopii Balsamiviinietikkakastike.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: