Isot häränjauhelihapihvit ja metsäsienimuhennos

Raaka-aineet

Isot häränjauhelihapihvit 240 g
​1 l sieniä
2 rkl voita
1 sipuli kuutioina
1 murskattu valkosipulinkynsi
2 dl kermaa
suolaa maun mukaan
1/4 tl valkopippuria jauheena
persiljasilppua

Valmistusohje

Lämmitä Isot häränjauhelihapihvit pakkauksen ohjeen mukaan.

Haihduta silputuista sienistä nesteet pois pannulla. Ryöppäystä vaativat sienet ryöpätään ennen paistoa. Lisää sienten sekaan voi ja sipulit. Anna hetken kuullottua. Lisää sekaan kerma ja keitä kasaan, kunnes muhennos on sopivan paksuista. Mausta muhennos ja sekoita lopuksi joukkoon persiljasilppua.

Tarjoa Isojen häränjauhelihapihvien ja perunoiden kanssa kanssa!

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: