Kaali-makkarakääryleet

Raaka-aineet

4 kaalinlehteä
1 l vettä kaalinlehtien keittämiseen
1 pkt Grilliwurst Original 4 kpl 280 g
1 rkl voita uunivuoan voiteluun
4 rkl Sweet Korean -kastike 345 ml
2 rkl seesaminsiemeniä
kourallinen tuoreita versoja tai yrttejä viimeistelyyn

Kaalin ja makkaran syksyinen liitto. Kääräise tuoremakkarat kaalinlehteen ja paista mehevän helpot kääryleet uunissa. Neljälle hengelle

Valmistusohje

Kiehauta kaalien keitinvesi. Poista kaalista kanta ja laita kiehuvaan veteen. Irrota lehtiä sitä mukaa kun ne pehmenevät. Jos käytät ohutlehtistä kaalia esim. kiinankaali poista kanta sekä lehtiruoti ja kasta lehteä vain nopeasti kiehuvassa vedessä.
Nosta pehmenneelle kaalinlehdelle tuoremakkara ja kääri rullaksi makkaran ympärille. Asettele kääryleet voideltuun uunivuokaan. Valuta Sweet Korean -kastiketta kääryleiden pintaan. Paista uunissa 220 asteessa noin 15-20 minuuttia kunnes makkara on kypsää ja kaalinlehdet kullanruskeita. Viimeistele seesaminsiemenillä ja tuoreilla yrteillä ennen tarjoilua.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: