Karamellipikkuleivät

Raaka-aineet

1 pkt valmista murotaikinaa
1 rs Vadelmamarmeladi 230 g

Päälle

1 dl tomusokeria
n. 2 tl vettä
ranskanpastilleja

Valmistusohje

Jaa sulanut murotaikina puoliksi ja kauli n. 2 mm:n paksuiseksi tasaiseksi levyksi. Ota muotilla pyöreitä pikkuleipiä ja paista uunipellillä 200 C:ssa noin 7 min. Pikkuleivät saavat jäädä vaaleiksi, paistopintaa ei tarvita. Täytä jäähtyneistä pikkuleivistä puolet vadelmamarmeladilla ja laita toiset puoliskot päälle.

Kaada tilkka vettä n. 1 dl:aan tomusokeria. Sekoita tasaiseksi. Laita tomusokerikuorrutusta täytetyn pikkuleivän keskelle ja paina keskelle ranskanpastilli.​

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: