Korvatunturin italialaisittain kuorrutettu Kartanokinkku

Raaka-aineet

1 kpl Kartanokinkku, kypsä n. 1,3 kg
1 dl pinjansiemeniä
1 ruukku basilikaa
1 sitruunan raastettu kuori
1 dl korppujauhoja
1,5 dl parmesaania raastettuna

Tänä jouluna kinkku pukeutuu trendikkäästi vihreään. Kuorruta kypsä Kartanokinkku pinjansiemen-basilika-parmesaani –kuorrutteella ja anna ajatusten matkata vartiksi kohti italiaa ja sieltä takaisin joulupöytään.

Valmistusohje

Mittaa pinjansiemenet, basilika, sitruunankuoriraaste, korppujauhot sekä parmesaani tehosekoittimeen / blenderiin. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Laita kinkku uunivuokaan, kuivaa pinta talouspaperilla ja taputtele kuorrutus kinkun pintaan. Paista 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia niin, että kuorrutus saa vähän väriä. Viipaloi ja nosta tarjolle.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: