Kartanon alkusalaatti

Raaka-aineet

Erilaisia salaatteja, esim. ruukkusalaattia, jääsalaattia ja roomansalaattia
4 kpl kananmunia
12 viipaletta Kotimainen meetvursti 200 g
tuoretta kurkkua viipaleina
2 keltaista paprikaa

Kastikkeeksi

Kartanon salaattikastike 345 ml

Valmistusohje

Keitä kanamunat, jäähdytä, kuori ja halkaise puolikkaiksi ja leikkaa lohkoiksi. Asettele revityt salaatit tarjoilulautaselle tai jaa valmiiksi annoslautasille. Lisää päälle kananmunalohkot, meetvurstisiivut käärittyinä, kurkkuviipaleet ja paprikakuutiot. Laita Kartanon salaattikastike tarjolle lautasen keskelle paprikan puolikkaaseen.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: